Măsline verzi din Sicilia - 240 g

Măsline verzi din Sicilia - 240 g
Măsline verzi din Sicilia - 240 g
Măsline verzi din Sicilia - 240 g
Măsline verzi din Sicilia - 240 g
Măsline verzi din Sicilia - 240 g
Măsline verzi din Sicilia - 240 g
Măsline verzi din Sicilia - 240 g
  • SKU: Olive
37,00 lei
Fără TVA: 37,00 lei

MOTIVE ÎN PLUS SĂ ALEGI PRODUSELE NOASTRE

  • Măslinele noastre verzi în ulei sunt preparate după rețeta tradițională siciliană, aromate cu ierburi și arome mediteraneene și conservate în ulei de măsline extravirgin sicilian. 
  • Selectate și preparate printr-un procedeu care garantează cea mai bună consistență a pulpei, măslinele Almasicily își păstrează întotdeauna gustul natural, fără niciun fel de aditivi. 
  • Ele vor fi principale ingredient ale gustărilor, aperitivelor și al happy hour-ului indiferent de zi.Măslinele noastre verzi în ulei sunt preparate după rețeta tradițională siciliană, aromate cu ierburi și arome mediteraneene și conservate în ulei de măsline extravirgin.

Selectate și preparate printr-un procedeu care garantează cea mai bună consistență a pulpei, măslinele Almasicily își păstrează întotdeauna aroma naturală, devenind gustările sau aperitivele preferate. 

Expedire - Plati

  • Expediere în 24/48 de ore
  • Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON.
  • Mod de plată: Numerar, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Transfer bancar, EGLD, BTC
Livrare si plata

LA TINE ACASĂ ÎN CÂTEVA ZILE

PREPARAT PENTRU TINE ”CA ODINIOARĂ”

Greutate / conținut: borcan de sticlă conținând 240 g de măsline.

Origine: Italia, Sicilia.

Ingrediente: Măsline verzi zdrobite, (măsline, apă, sare) ulei de măsline extravirgin, oțet de vin*, usturoi, ardei iute, mentă, oregano, sare, acid citric.

Depozitare: Depozitați produsul în ambalajul original într-un loc răcoros și uscat, departe de sursele de căldură. După deschidere, depozitați la frigider, având grijă să păstrați produsul acoperit cu ulei.


Valori nutriționale per 100 g de produs:

Calorii 971 kj  – 232 kcal
Proteine 11,8 g
Carbohidrați  9,2 g
din care zahăr 7 g
Grăsimi 16,5 g
din care saturate 3,8 g
Sare 0,7 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Cumpără împreună cu

Greutate / conținut: borcane de sticlă cântărind 180 de grame de pateu de fenicul sălbatic sicilian.Origine: Italia, Sicilia.Depozitare: Depozitați pr..
29,00 lei
Fără TVA:29,00 lei
Greutate / conținut: 250 de grame de migdale siciliene ECOLOGICE și decojite.Origine: Italia, Sicilia.Depozitare: Se pastreaza in ambalajul ..
37,00 lei
Fără TVA:37,00 lei
Greutate / conținut: Borcan de sticlă cu 180 de grame de paté de măsline verde sicilian.Origine: Italia, Sicilia.Depozitare: Depozitați produsul în am..
29,00 lei
Fără TVA:29,00 lei
Greutate / conținut: 500 ml ulei de măsline extravirgin ECOLOGIC.Origine: Italia, Sicilia.Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin, măs..
99,00 lei
Fără TVA:99,00 lei