Informatii de plata

PLATA PRODUSELOR


Plata produselor comandate se poate efectua în următoarele modalități:


Plata la livrare, in numerar

Plata online prin card bancar

Plata prin transfer bancar

Plata prin Apple Pay

Plata prin criptomonede: EGOLD, Bitcoin, Ethereum


Toate sumele plătite de un Client online cu cardul vor fi virate de furnizorul de servicii de procesare de plăti în contul Vanzatorului.

Toate tranzacțiile bancare de pe SITE vor fi efectuate într-o maniera securizata, procesatorul de plăți fiind garantul acestei securității din punctul de vedere al efectuarii platilor online și se obliga sa protejeze toate datele și informațiile personale ce au legătură cu modalitățile de plata online.

În cazul plăților online cu cardul pentru achiziția de Produse prin intermediul SITE-ului:


procesarea este efectuata de procesatorul de plăți, vanzatorul neavand nicio responsabilitate în acest sens;

suma de plata pentru comanda va fi retrasa de pe card in momentul validarii plății de către procesatorul de plăți;

termenul de livrare a Produsului comandat va începe sa curgă de la momentul confirmării plății efectuate online cu cardul.


Procesatorul de plăți pentru plata online, cu cardul, este NETOPIA Payments S.R.L.

Nr.ord.Reg.Com: J40/9170/2003 C.I.F.: RO15565496; Sediul: București, Sector 2, Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, IRIDE Business PARK, Clădirea Nr. 24, etaj 4, camera 4C

Suport clienti: 021-305.39.44 (L-V 08-21)

Tehnic: 021-209.53.40 (L-V 10-18)

Fax: 021-305.34.24

contact@mobilpay.ro


În cazul în care Clientul alege varianta platii la livrare (ramburs), plata se va face în momentul în care produsele ajung la adresa de livrare.

În cazul în care Clientul plătește cu cardul, procesarea este făcută de operatorul de plăți.

Clientul garantează Vanzatorului ca utilizarea mijlocului de plata ales nu încalcă nicio lege aplicabilă. Ne rezervam dreptul de a suspenda/anula orice comanda/livrare asupra careia exista suspiciuni cu privire la vreo acțiune ilegală sau frauduloasă privind modalitatea de plata.

Ne rezervam dreptul de a suspenda/anula toate comenzile/livrările în cazul refuzului efectuarii plății de către instituțiile financiar-bancare, fără nicio despăgubire sau notificare fata de Client.

Nicio informație introdusă în vederea efectuării unei plăți online (numărul cadrului, parola, data validității cardului) nu vor fi stocate pe serverele Vanzatorului, ci vor fi procesate exclusiv de către unitățile bancare emitente ale cardurilor.

Bon fiscal /Chitanta vor fi eliberate pentru fiecare comanda în parte și fie vor însoți Produsele livrate, fie (în cazul unor probleme tehnice) vor fi trimise pe e-mail în maxim 72 ore de la momentul livrării (zile lucrătoare). Factură fiscală aferentă unei comenzi online va fi emisă în format electronic și va fi trimisă și va putea fi descarcata si tiparita pe e-mail în cel mult 72 ore (zile lucrătoare).

În cazul în care un Produs comandat de către Client nu poate fi livrat din motive independente de vointa noastra, va vom informa in acest sens și vom returna în contul Clientului contravaloarea produsului, în termen de maxim 3 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt.